KUVITTAJA JOHANNA KIVELÄ

Ammattivalokuvaajana ja graafikkona, mutta myös ihmisenä on visuaalisuus intohimoni ja asia josta ammennan päivittäin valtavasti energiaa elämääni ja työhöni.

On palkitsevaa saada ikuistaa asiakkaideni tärkeimmät hetket käyttäen luovuutta ja tehden erottuvat visuaaliset materiaalit maailman silmäniloksi. Kehitän jatkuvasti itseäni visuaalisena tekijänä ja pyrin pysymään laaja-alaisesti kartalla alalla, jotta saisin tarjottua asiakkailleni vain parasta.

HERKKYYTENI TUNTEA JA NÄHDÄ OVAT VAHVUUTENI

Olen sosiaalinen, kannustava ja kohtaan ihmiset yksilöinä. Arvostan jokaista ihmistä omana persoonanaan ja vaistoan helposti myös kuvattavan tunnetilan, jos vaikka kuvattavana olo ei ole se miellyttävin olotila. Tällöin kykenen ottamaan tilanteen haltuun sen mukaisesti.

Jokaisen kuvattavan kuvaus on yksilöllinen hetki, vaikka kyse olisi ison henkilöstön ns. liukuhinatyyppisestä henkilökuvauksesta. Kokonaisuudessa ei jää myöskään huomaamatta kuvattavan väärin taittunut kauluspaidan kaulus tai aamukiireessä kuvattavan silmäkulmaan karisseet ripsivärihiput. Kaikki hoituu vahvalla kokemuksella ja ammattitaidolla.

Monipuolinen tekijä!

Olen ollut Valokuvaaja yrittäjänä omalla toiminimellä jo vuodesta 2012. Olen työskennellyt vuodesta 2017 Valokuvaajana ja Graafikkona digimarkkinoinnin ja verkkokauppaympäristön parissa työnantajanani Dinox Sport Oy.

Ylläpidän Dinox:lla verkkokauppaa, kuvaan tuotekuvat, mainoskuvamateriaalit, teen graafiset mainosmateriaalit, sisällöt ja tuote-esittelyvideot.

Likimain koko kuvauskalustoni on työnantajani toimitiloissa Keskikankaantie 25, Hollolassa. Studiokuvausympäristöä vaativat kuvaukset kuvaan siis Hollolassa Dinox Sport Oy:n tiloissa ja liikuteltava kuvauskalustoni valoineen ja taustoineen kulkeutuu myös helposti tarvittaessa asiakkaan omiin toimitiloihin.

Päätyönantajani on onneksi joustava kuten olen minäkin, joten pystyn kuvaamaan tarvittaessa myös virka-aikaan tapahtuvat asiakaskuvaukset.

Älä siis epäröi ottaa yhteyttä ja kysyä tarjousta kuvaustarpeisiisi.

 

Koulutukset / kurssit:

 

Adobe Animate peruskurssi 2021, Mixtum Oy

Adobe Premiere Pro peruskurssi 2021, Mixtum Oy

Tehokas Facebook- ja Instagram mainonta kurssi 2021, Jenny Lohiniva- Kuulu.fi

Copywriting – myyvät tuotekuvaukset kurssi 2020, Mari Kellokumpu- Kuulu.fi

Graafinen suunnittelija tutkinto 2017, Helsinki Design School

Digiosaamisen kehittäminen koulutus 2017, Talent Gate

Valokuvaajan ammattitutkinto 2010-2014 Visuaaliviestinnän Instituutti, Tampere

AMK Vestonomi 2003, Helsingin AMK Metropolia

Design Artenomi 1999, Heinolan Käsi- ja Taideteollisuusoppilaitos